12 januari 2007

Äntligen helg

Då var julen officiellt över här hemma i vår stuga. Granen utslängd, med barr över hela stugan och över hela Sushi som resultat, och de två julstjärnorna nedtagna från fönstren. Mer jul än så hade vi inte. Inga tomtar, inga grisar, och inga epilepsiframkallande julslingor som dekoration runt stugan. Väldigt enkelt och stramt, nordisk minimalism-style. Den svenska fjällvärldens innevånare är ju kända för sin känsla för stil och design, så vi kan ju inte bara flytta hit och vara sämre.

Så med andra ord ska vi ikväll fortsätta med att försöka få vår stuga värdig ett Residence-omslag, och ta tag i en garderob, full med prylar av alla de slag, som är i desperat behov av en väl genomtänkt organisation. Som ni märker vet vi nog allt hur man roar sig en fredagkväll även här uppe i norraste norr, så ni behöver inte oroa er och tänka på oss när ni beställer in ännu en shotbricka sent ikväll. Vi kan leva la dolce vita även här. En vällagad middag, några glas Roodeberg, och en stökig garderob to top it all of with. Och vem vet, ikväll kanske vi äntligen lyckas få fram digitalkameran ur garderoben och får upp några bilder på vår stuga här på bloggen lite senare.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Katter blir alltid så glada när man tar in granen och tror att de är till dem man har tagit in ett träd. Styret var aldrig så upprymd som under julhelgerna, han klättrade, spann, välte, sov under granen och kraschade alla julgranskulorna och gömde de som inte gick att ha sönder. Precis som man vill att de ska göra.

Anonym sa...

Alla har vi ett skåp där djävulen huserar. Passar man sig inte så kommer han att hämnas, givetvis när man minst anar/önskar det. Fråga AC, hon vet.