3 november 2006

Ingen fest

Efter att ha gnällt lite om stormen, eller rättare sagt bristen på storm här uppe, slog den igår till även här. Inte fysiskt dock, utan mer på ett teoretiskt plan. Typ.

Det var nämligen som så att vi hade planerat in en inflyttningsfest här på lördag kväll, men den verkar nu rinna ut i snön på grund av, just det, stormen i södra Sverige. Det är nämligen som så att Björklidens späckhuggarsafari kör igång nu i veckan, och då var det meningen att gästerna skulle komma igår (torsdag) och åka hem på lördag. Nu fastnade de dock i Stockholm en natt, och hela schemat försköts en dag vilket innebär att många måste jobba på lördag och även söndag. Med andra ord, folk kan inte riktigt supa sig så redlösa som de egentligen skulle vilja samtidigt som de beundrar vår fantastiska känsla för stil och inredning, och därmed blir det nog ingen fest i helgen.

Vi tänker dock göra ett nytt försök här framöver så då kan ni väl komma förbi om ni har lust, nu när ni vet om det i tid? Jag återkommer om ett mer exakt datum.

1 kommentar:

Soffan sa...

Jaaaa! Jag vill komma på ferre!!!